Daantjes afhaalmenu voor Valentijn

Valentijn voorkant.jpg
valentijn achterkant.jpg

Liefste klanten,


hierboven vind je ons afhaalmenu voor het weekend van Valentijn op zaterdag 13 en zondag 14 februari 2021.

Corona kan een serieuze beproeving zijn op vele relaties. Er valt zo weinig te doen dus je valt al snel in een dagdagelijkse sleur. Maak er daarom met Valentijn iets speciaals van en verras je geliefde met dit heerlijke menu dat Robyy weer uit zijn mouw zal toveren voor u.

Bovendien hebben we voor de gelegenheid speciale wijntjes in de aanbieding!

 

Bestellen kan je zoals gebruikelijk via mail (info@daantjeshoeve.com) of telefonisch (0479 35 65 69) voor donderdag 11 februari, 12u!
 

We wensen jullie allemaal voldoende sterkte, moed en vooral geduld om deze gezondheidscrisis te doorkomen. Hou vol en volg de maatregelen.
Alleen zo kunnen we snel weer samenkomen om te eten, drinken en elkaar eens goed vast te pakken.


Liefs,

Petra, Robby, Lou en Robbe
❤️

wijnen.jpg

Passione e Sentimento

Drie flessen die geboren zijn uit de passie van de familie Pasqua voor wijn, haar lange traditie en haar sterke band met haar stad van herkomst, Verona, met haar geschiedenis, cultuur en schoonheid. Als wijn "de poëzie van de aarde tot de hemel" is, zoals Mario Soldati zei, dan is het ook een verhaal, en deze wijn vertelt het liefdesverhaal dat Verona wereldberoemd maakte, dat van de geliefden Romeo en Julia. Een legende, een plaats, een mythe die elke dag duizenden toeristen aantrekt om een van de meest romantische plaatsen te bezoeken en hen uitnodigt om op de binnenplaats van "het huis van Julia" liefdesboodschappen achter te laten en uit te wisselen - Een originele foto van de binnenplaats van Julia door fotograaf Giò Martorana, is de unieke 'look' voor deze wijnen geworden, een onmiskenbaar element van hun identiteit.