Daantjes keuken

Onze keuken staat voor pure verwennerij met verse, seizoensgebonden producten uit eigen regio. Of je nu alleen bent of met twee, of iets te vieren hebt met vrienden en familie, je wordt altijd even hartelijk ontvangen. Elke vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag kan je hier komen genieten van een authentieke keuken in een uniek kader. Als de weergoden ons goed gezind zijn, kan er op het terras het aperitief genomen worden. Ondertussen kan je genieten van het adembenemende uitzicht.
Aangezien Robby enkel met dagverse producten werkt, is reservatie wel noodzakelijk.

Robby van Toledo

Robby van Toledo behoeft waarschijnlijk niet voor iedereen een introductie. In de jaren 80 behoorde deze veelzijdige chef tot de beste juniorkoks van Belgiƫ. Robby is lid van de 33 Meesterkoks 'Toque Blanche'.

Hij verdiende zijn strepen in tal van gerenommeerde zaken in binnen- en buitenland en stelde zijn verfijnde smaak ten dienste van horecaspeciaalzaak ISPC in Gent als culinair adviseur. Bij ISPC leerde hij zijn echtgenote Petra van Sebillen kennen. Samen hebben ze restaurant/feestzaal Villa Borghese in Gentbrugge uitgebaat.

Daantjeshoeve_HR-1062.jpg